Onnikka Health

Tiimi

Teppo Virkkula Onnikka Health

Teppo Virkkula

Teppo Virkkulalla on 25+ vuoden kansainvälinen kokemus teknologiavetoisten yritysten tuotteistamisen, liikkeenjohdon ja myynnin & markkinoinnin parista. Teppo on ollut aikaisemmin sekä perustamassa että vetämässä start-upeja. Onnikassa häntä veti puoleensa menetelmän tutkimustausta, kliiniset näytöt ja kaupallinen potentiaali. Tepon vastuulla ovat erityisesti yrityksen kaupalliset asiat.

Silja Tarvonen Onnikka Health

Silja Tarvonen

Silja Tarvonen on laillistettu ravitsemusterapeutti. Ennen Onnikkaa hän ollut mukana ravitsemukseen ja elämäntapaneuvontaan liittyvissä tutkimushankkeissa sekä yksilö- että ryhmäohjauksen osalta. Silja vastaa asiakaskoulutuksista ja -materiaaleista ja Onnikan sisällön kehittämisestä.

ville

Ville Nyman

Ville Nyman vastaa sovelluksen kehityksestä, suunnittelusta ja toimittajasuhteista. Hän on ollut mukana jo Onnikka Healthia edeltävässä projektissa, joten Onnikka ja sen menetelmä ovat hänelle tuttuja. Ville on aikaisemmin työskennellyt kulttuuriperinnön digitaalisten kokoelmien ja palvelujen kehittämisen parissa julkisella ja kolmannella sektorilla. Villeä motivoi mahdollisuus koodata ihmisille ja yhteiskunnalle hyvinvointia.

Onnikka Health Harri Oinas-Kukkonen

Harri Oinas-Kukkonen

Harri Oinas-Kukkonen, Ph.D, on  Oulun yliopiston tietojärjestelmätieteiden professori ja hän on ollut kehittämässä Onnikan taustalla olevaa suostuttelevan systeeminsuunnittelun Persuasive Systems Designmenetelmää. Hän on yksi Onnikka Healthin perustajista. Laajan kansainvälisen tutkimustoiminnan lisäksi Harri on julkaissut kirjan “Humanizing the Web: Change and Social Innovation” (Palgrave Macmillan, 2013).

Markku Savolainen Onnikka Health

Markku Savolainen

Markku Savolainen, MD, PhD, on sisätautilääketieteen professori (emeritus) Oulun yliopistolta ja yksi Onnikka Healthin perustajista. Markun huomattava kansainvälinen tutkijanura kattaa laajan kirjon metabolisten sairauksien aiheita Suomessa ja USAssa. Markun johtamana Onnikka-menetelmää on kehitetty ja tutkittu laajassa kliinisessä PrevMetSyn-hankkeessa erinomaisin tuloksin. Markku on Suomalaisen Lääkäriseuran Duodecimin ja Suomen Sisätautilääkärien Yhdistyksen ex-puheenjohtaja.